Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся фінал першого сезону «Слобожанської ліги сміху «Північ»

У Харкові відбувся фінал першого сезону «Слобожанської ліги сміху «Північ»

Заступник голови ХОДА Юлія Світлична від імені керівника області Ігоря Райніна привітала учасників і глядачів з вечором гумору.

«Сьогоднішній захід проходить за підтримки обласної державної адміністрації та безпосередньо голови області Ігоря Райніна. На сцені - ініціативна, креативна та молода команда студентів. За вами - майбутнє не тільки Харківщини, але й усієї України. І я дуже сподіваюся, що воно буде яскравим і позитивним. Ви вже довели, що кращі, але виграє всього лише одна команда. І переможе найсмішніший», - сказала Юлія Світлична.

Гумористичний концерт вели учасники легендарної команди КВН ХАІ - «Люди в білому» Сергій Лаврик, Гліб Тимошенко та Ігор Діденко.

У першому сезоні «Слобожанської ліги сміху «Північ» брало участь близько 20 команд, у фінал вийшли 5. Поборотися за звання чемпіона студенти приїхали з різних міст України. Гумористи зіграли три конкурси, у першому поборолися 5 команд, для участі у другому пройшли тільки 3, а в третьому - 2. Кожен конкурс оцінювало журі, й за підсумками всіх трьох конкурсів виграла команда «Ніколь Кідман», яка набрала найбільше балів

«Переможець відправиться на Одеський фестиваль «Ліги сміху», що дозволить команді, якщо вона буде смішна, взяти участь у телевізійній версії проекту», - розповів член команди «Ось ці хлопці» Артем.

Перший чемпіонат України з гумору «Ліга сміху» - новий телевізійний проект на каналі «1+1» від студії «Квартал 95». Крім Харкова, кастинг-ліги або регіональні підрозділи існують у Дніпропетровську, Рівному, Києві, Одесі.

«Особливість у тому, що це - новий формат, чесний і непередбачуваний. Говорити, яка команда є сильнішою чи слабшою, абсолютно неможливо. Це - новий формат, тому що це перший чемпіонат України з гумору, до цього такого не було», - розповів Ігор Діденко.

Більше фото