Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В інформаційно-виставковому центрі «Бузок» - роботи 9-річного художника

В інформаційно-виставковому центрі «Бузок» - роботи 9-річного художника

4 грудня в 17:00 пройде відкриття відразу двох художніх виставок.

Картини для першої з них - «Ця ніч свята» намалював юний харківський художник Вадим Тульчевський. Талант до живопису у хлопця виявився ще в 2 роки.

«Коли батьки побачили, що мені подобається малювати, і це в мене виходить, прийняли рішення віддати мене до художньої школи, - розповідає про себе Вадим. - Мені подобається брати участь у міжнародних і всеукраїнських конкурсах, тому що я вважаю: мистецтво створено, щоб дарувати людям радість і натхнення!»

Роботи юного художника виконані на папірусі, бересті та папері. Тематика їх різноманітна: натюрморт, пейзаж, портрети, жанрові картини, виконані в різних живописних техніках (гуаш, акварель, пастель, живопис по склу).

Друга виставка, яка відкриється в «Бузку» - «Малює не фарбами, а душею». На ній представлені картини Надії Морозової. Харків'янка з юридичною освітою в один момент змінила своє життя, вирішивши писати картини. Це вже третя персональна виставка Морозової в ІОЦ «Бузок».

«Незважаючи на відсутність художньої освіти, роботи вражають своєю закінченою композицією, кольоровою гамою, технікою виконання та професійним підходом, а експерименти з тривимірним простором дають можливість художниці зійти на новий щабель», - розповіли в інформаційно-виставковому центрі.