Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Будівництво комплексу з управління відходами в Богодухові вийшло на завершальну стадію

Будівництво комплексу з управління відходами в Богодухові вийшло на завершальну стадію

Про це повідомив заступник голови обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко, який 3 грудня ознайомився з ходом будівельних робіт.

За словами заступника керівника області, роботи з будівництва комплексу ведуться за графіком, готовність об’єкту становить 85%. На сьогодні вже готові огородження території комплексу, екологічний котлован, під'їзна дорога, резервуари, септика та зовнішні мережі водопостачання й каналізації. Наразі на об’єкті виконується внутрішнє оздоблення, практично завершене оздоблення фасадів. Також виконуються внутрішні та зовнішні електромонтажні роботи, розпочався монтаж теплових котлів та тепловентиляторів .

«Погода дещо затримала роботи з улаштування внутрішніх бетонних доріг, але відхилення від графіку не критичне. Сніг розчищають, щоб продовжити монтаж бетонних плит. За сприятливих погодних умов перший пусковий комплекс об’єкту буде завершений до кінця року. Зі свого боку обласна державна адміністрація гарантує своєчасне й повне фінансування робіт», - зазначив Євгеній Шахненко.

Перший пусковий комплекс богодухівського полігону включає будівництво виробничого корпусу, котловану та улаштування інфраструктури об’єкту.