Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Краснокутському районі відремонтували електромережі

У Краснокутському районі відремонтували електромережі

Як повідомили в АК «Харківобленерго», в районі замінили 43 опори ліній електропередачі та відремонтували 7 трансформаторних підстанцій.

Нагадаємо, модернізувати застарілі системи електромереж Краснокутщини голова Харківської обласної адміністрації Ігор Райнін пообіцяв у серпні під час робочої поїздки до району. Керівник області наголосив на тому, що віддалені райони найбільше потребують ремонту електромереж, які перебувають в аварійному стані через те, що їм багато років не приділяли належної уваги.

За даними АК «Харківобленерго», станом на 4 листопада у селищі Костянтинівка, селах Любівка та Качалівка Краснокутського району було замінено 43 опори ліній електропередачі (при запланованих 37). Крім того, в цих населених пунктах відремонтували 7 трансформаторних підстанцій.

Як зазначив в.о. голови правління АК «Харківобленерго» Володимир Яворський, ці роботи проводяться за ініціативи керівника області Ігоря Райніна, відповідно до додаткової програми ХОДА щодо розвитку віддалених районів регіону.