Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Українських школярів запрошують взяти участь в конкурсі есе «Я - європеєць»

Українських школярів запрошують взяти участь в конкурсі есе «Я - європеєць»

Автори найкращих робіт отримають змогу відвідати Литовську Республіку.

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» спільно з Посольством Литовської Республіки в Україні за підтримки Секретаріату Кабінету Міністрів України і Міністерства молоді та спорту України у листопаді 2015 року – березні 2016 року проводять ІІІ Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць».

Конкурс проводитиметься серед учнів 8-11 класів загальноосвітніх і вихованців позашкільних навчальних закладів, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України.

Всі, хто бажає взяти участь у конкурсі, мають надіслати свої есе на тему «Я - європеєць» до 12 лютого 2016 року на електронну адресу: info@sds.in.ua.

У роботі необхідно зазначити відомості про автора, його місце навчання (повне найменування навчального закладу, населений пункт, район, місто, область) та контакти (телефон та електронна адреса).

Фінал конкурсу відбудеться у березні 2016 року в Києві.

За словами організаторів конкурсу, його переможці отримають можливість побувати в Європі.

«У 2014 році автори кращих робіт відвідали Литовську Республіку, під час поїздки взяли участь у презентації діяльності Сейму Литовської Республіки, відвідали навчальні заклади, ознайомилися з культурною спадщиною Литви та Польщі, - розповіли організатори. - Переможці ІІІ Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць» нагороджуватимуться дипломами і цінними подарунками. Крім того, за рішенням журі автори кращих робіт, за можливості, будуть запрошені до участі у міжнародній поїздці до Литовської Республіки в рамках культурного обміну».