Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Студентів харківських вишів запрошують на семінар з міжнародного гуманітарного права

Студентів харківських вишів запрошують на семінар з міжнародного гуманітарного права

Практичний семінар-тренінг для викладачів, студентів та курсантів вищих навчальних закладів Харківщини проведуть фахівці НУЦЗУ та представники Товариства Червоного Хреста України.

На захід, який відбудеться 10 листопада, запрошують представників Харківського національного медичного університету, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Національної академії Національної гвардії України та Університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

«Захід поширить знання вихованців вишів з основних положень міжнародного гуманітарного права та принципів діяльності Міжнародного Руху Червоного Хреста», - розповідають в прес-службі ДСНС.

Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ проведуть заняття з організації розмінування території від вибухонебезпечних предметів та робіт щодо їх знешкодження, організації робіт водолазної групи щодо вилучення вибухонебезпечних предметів з водоймищ, а також організації рятування постраждалих від вибухонебезпечних предметів з будівель.

Практичний семінар-тренінг проводиться з метою реалізації спільних проектів та на підставі ухваленої угоди про співпрацю між Національним університетом цивільного захисту України та Товариством Червоного Хреста України.

Початок заходу - о 10:00 - за адресою: вул. Чернишевська, 94.

Акредитація журналістів триватиме до 17:00 09 листопада за тел.: (057) 707-34-59, (063) 247-80-22.