Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Люботині відремонтували дорогу, що веде до Київської траси

У Люботині відремонтували дорогу, що веде до Київської траси

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

За його  інформацією, на капітальний ремонт ділянки дороги по вул. Ворошилова з обласного бюджету цього року було виділено 463 тисячі гривень.

Вулиця Ворошилова (її протяжність - більше 2 км) є одним з в’їздів до міста Люботин з Київської траси.

«Ділянку дороги робили з бетону. Згідно з технологіями, вона буде експлуатуватися в три рази довше, ніж дорога з асфальту», - зазначив заступник міського голови Люботина Володимир Малік.

За словами Євгенія Шахненка, застосування бетону високої марки міцності не лише збільшує термін служби дороги, але й допомагає зекономити, у порівнянні з асфальтобетонними сумішами, до 20% вартості матеріалу.

«Стара дорога була дуже пошкоджена, зруйнована осадками та давно не ремонтувалась. На сьогоднішній день завершено виконання комплексу ремонтних робіт у повному обсязі. Об'єкт вводиться в експлуатацію, - зазначив Євгеній Шахненко. - Проведення капітального ремонту вулиць комунальної власності створить належні умови для населення м. Люботин та надасть можливість безперешкодного руху пішоходів і водіїв».

В Люботинській міській раді також повідомили, що згодом по цій дорозі планується пустити маршрутний автобус, який курсуватиме з центру міста до селища Коваленки.

«Зараз на дорогу люди витрачають багато часу. Спочатку пішки йдуть на залізничну станцію, а потім їдуть декілька зупинок на електричці. Коли почне ходити автобус, діставатися стане швидше і зручніше», -  зазначив Володимир Малік.