Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкривається «Ярмарок Щастя»

У Харкові відкривається «Ярмарок Щастя»

Живописные работы Дарьи Денисовой будут представлены в информационно-выставочном центре «Бузок» (ул.Сумская, 25) с 4 по 18 ноября.

Картини Дар'ї відрізняються прагненням до стилізації та декоративності, відкривають нам світ добра, любові і щастя. Смілива цікава кольорова гамма, яскравість і святковість картин створюють атмосферу любові і добра. Картини Дар'ї – це казкові історії, чарівні натюрморти, романтичні сюжети і дитячі мрії...

«Це не просто чергова персональна виставка, а - особлива, незвичайна, яка відкриє дивовижний світ щастя, де кожен відвідувач зможе вибрати для себе щось корисне і приємне», - повідомляють організатори.

З досвіду попередніх виставок Дарина помітила, що гості після перегляду картин виявляють бажання забрати з собою і зберегти частинку цієї дивовижної атмосфери. Тому, крім живописних робіт, художниця продумала і з любов'ю підготувала маленькі сувеніри з зображенням її картин – у вигляді листівок, магнітів, блокнотів, шоколадок, колекційних каталогів і мініатюрних картин.

Також на виставці представлений новий вид сучасного мистецтва – авторський принт (друкована репродукція картини на полотні). Тепер у гостей виставки з'явилася можливість за доступною ціною придбати арт-принт вподобаної роботи.

Довідка. Дар'я Денисова народилася в Харкові. У 2012 році художниця закінчила Академію дизайну і мистецтв з червоним дипломом. Дарина є членом молодіжної Спілки художників України. Картини художниці знаходяться в приватних колекціях України, Росії, США, Індії та Ізраїлю. За два з половиною роки картини Дар'ї брали участь більш ніж у 20 виставках, з яких 7 – персональні.

Також в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» з 4 по 18 листопада можна побачити живопис Вікторії Скрипник «Згадуючи про літо».