Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відновлено будівництво практично всіх довгобудів, які були заморожені. Ігор Райнін

На Харківщині відновлено будівництво практично всіх довгобудів, які були заморожені. Ігор Райнін

Голова ХОДА зазначив, що серед об'єктів, які добудовуються, - харківський метрополітен і обласна філармонія.

«Ми зробимо все можливе, щоб перший пусковий комплекс філармонії був запущений у першому кварталі 2016 року. Ми домоглися фінансування з держбюджету і реалізуємо цей план», - сказав Ігор Райнін.

Крім того, за словами керівника ХОДА, розпочато будівництво великих фізкультурно-оздоровчих комплексів у районах Харківської області.

«Будівництво буде відновлено в Первомайську та Вовчанську. Всі говорили про будівництво цих комплексів, піарилися, а ми візьмемо і спокійно їх побудуємо і зробимо це теж в найближчі 3-4 місяці. Я з упевненістю про це говорю, тому що на ці цілі ми домоглися фінансування з держбюджету, - пояснив Ігор Райнін, - Ми не кидаємо слів на вітер. І я вдячний всій команді ХОДА за те, що Харківська область, згідно з різними рейтингами за рівнем виконання обіцянок, - абсолютний лідер у країні».

За словами очільника області, позиція керівництва ХОДА - системно розвивати всі сфери.

«Є чіткий графік, як ми бачимо розвиток системи, правильний підхід, і ми будемо його дотримуватися, незалежно від будь-яких політичних моментів. Чесність перед людьми, відповідальність за свої слова. Це позиція всієї нашої команди», - додав Ігор Райнін.