Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройдуть семінари для психологів, які працюють з дітьми війни

У Харкові пройдуть семінари для психологів, які працюють з дітьми війни

C 28 вересня по 3 жовтня в рамках проекту «Медіація, мир, стабільність» відбудеться семінар для арт-терапевтів, психологів, психотерапевтів і педагогів, які працюють з дітьми, травмованими війною.

Своїм досвідом роботи в ситуації військового протистояння з українськими колегами поділяться німецькі фахівці з медіації, конфліктології та арт-терапії. Також у роботі семінарів візьмуть участь волонтери, які працюють з тимчасовими переселенцями та сім'ями учасників АТО.

Проект реалізується за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та Міністерства закордонних справ Німеччини в рамках програми «Розвиток співпраці з громадянським суспільством у країнах Східного партнерства».

Програма семінару включає в себе лекції, тренінги, практичні заняття з дітьми, що прибули до Харківської області із зони проведення АТО.

Відкриття семінару відбудеться 28 вересня о 17:00 на базі факультету психології ХНУ ім. В. Н. Каразіна (площа Свободи, 6, північний корпус, 4 поверх).

З 30 вересня по 3 жовтня лекції та заняття проходитимуть в конференцзалах гуртожитку при ХАРІ НАДУ (вул. Дмитра Клапцова, 2).

З детальною програмою семінару можна ознайомитися тут.