Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Заклади науки та освіти 7 районів області та міста Люботин готові до опалювального сезону

Заклади науки та освіти 7 районів області та міста Люботин готові до опалювального сезону

Такий висновок зробили за результатами «кущового» засідання обласного штабу, що пройшло під керівництвом заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка.

Друге з чотирьох «кущових» засідань обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери Харківської області до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2015/2016 років, пройшло 10 вересня.

У ході засідання підбили підсумки проведеної роботи в Харківському, Богодухівському, Краснокутському, Коломацькому, Дергачівському, Золочівському, Зміївському районах та м. Люботин. Зокрема, на засіданні обласного штабу про стан справ у зазначених районах доповіли керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України у Харківській області, Служби автомобільних доріг у Харківській області.

«Необхідно вирішити всі проблемні питання та забезпечити максимальний рівень готовності до 16 вересня, коли відбудеться обласна колегія, присвячена підсумкам підготовки до осінньо-зимового періоду 2015/2016 років», - заявив у ході засідання Євгеній Шахненко.

За підсумками засідання обласного штабу визначено, що заклади науки і освіти повністю готові до роботи в осінньо-зимовий період, робота по інших напрямках проводиться відповідно до графіків.