Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Офіс Харківської області у Вашингтоні стане центром міжнародного наукового і бізнес-співробітництва

Офіс Харківської області у Вашингтоні стане центром міжнародного наукового і бізнес-співробітництва

Про це розповів радник із зовнішньоекономічної діяльності заступника голови ХОДА Дмитро Шувал під час VII Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!».

За словами Дмитра Шувала, створення Офісу Харківської області у Вашингтоні - один з фундаментальних аспектів розвитку регіону й надалі - всієї країни.

«Вашингтон - це центр світової економіки. Створення офісу Харківської області дозволить нам розвивати міжнародні відносини з представниками бізнесу, наукових центрів та інститутів, - пояснив Дмитро Шувал. - Ми провели переговори з американськими лобістськими компаніями, які допоможуть нам створити в Америці важелі розвитку Харківського регіону. Все це фінансується за рахунок особистих коштів небайдужих до долі України людей, без залучення бюджетних грошей».

Дмитро Шувал зазначив, що в рамках Офісу Харківської області у Вашингтоні буде організована, зокрема, робота з гуманітарною допомогою, налагоджені торговельні місії та співпраця з американськими компаніями у сфері енергозбереження, а також за іншими стратегічними напрямками.

Фото форуму