Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Богдан Бондаренко - другий на етапі «Діамантової ліги»

Богдан Бондаренко - другий на етапі «Діамантової ліги»

2 та 3 вересня в швейцарському Цюріху відбувся перший з двох фінальних етапів найпрестижніших в світі легкої атлетики змагань «Діамантова Ліга».

В другий день турніру медалі були розіграні і в секторі стрибків у висоту, де честь України відстоює харків’янин Богдан Бондаренко, який, нагадаємо, минулого тижня завоював «срібло» чемпіонату світу.

Друге місце Богдан посів і у Цюріху. Харків’янин з першої спроби подолав 2м 30 см, але наступна висота – 2.32 – йому не підкорилася. Витратив одну спробу, Богдан переніс планку на 2м 34 см, але й там зазнав невдачу.

В той же час планку на висоті 2.32 метри с першої спроби подолав Мутаз Баршим з Катару та став переможцем змагань. Бондаренко дісталося друге місце, а третє посів китаєць Жанг Гоувей. Четвертий результат – 2м 23 см - показав ще один український атлет - Андрій Проценко з Херсону.

Варто зазначити, що діючий чемпіон світу канадець Дерек Друен завершив свої спроби на висоті 2.19 метра та посів лише 9-е місце. Про це повідомляє Департамент у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.