Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» відбудеться у вересні

Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» відбудеться у вересні

В рамках заходу, що пройде 4 вересня в готелі «Прем'єр Палац Готель Харків», керівники державних органів та приватних структур України обговорять план активних дій з реновації економіки країни.

Разом із Харківською обласною державною адміністрацією та Харківською обласною радою співорганізаторами форуму виступатимуть: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, проект Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», проект USAID «Програма розвитку державно-приватного партнерства», міжнародна консалтингова компанія «Pricewaterhouse Coopers», міжнародна інвестиційна компанія «Sigma Bleyzer», Харківський регіональний центр з інвестицій та розвитку Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та багато інших українських і зарубіжних компаній, які підтримали проведення форуму та запропонували своїх спікерів для виступів і участі.

Ключові теми пленарних засідань і панельних дискусій форуму:

- хід реалізації Стратегії сталого розвитку «Україна-2020»;

- досягнуті результати і план подальших дій з реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні;

- стимулювання експорту та залучення інвестицій в економіку України;

- нові можливості державно-приватного партнерства;

- практичні кроки щодо створення «електронного уряду»;

- питання енергозбереження та розвитку нафтогазової галузі в Харківській області;

- створення ефективної системи виробництва і переробки сільськогосподарської продукції;

- інвестиційні проекти для фінансування Державним фондом регіонального розвитку;

- розвиток міжнародної інтеграції, підготовка до приватизації державних підприємств.

Спікерами форуму виступатимуть керівники державних органів влади та  місцевого самоврядування, топ-менеджери транснаціональних корпорацій і фінансових установ, провідні українські та зарубіжні експерти.

З програмою та умовами участі у VII Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» можна ознайомитися на сайті www.led.org.ua. За додатковою інформацією звертайтеся до оргкомітету форуму: +38 (057) 702-11-33, 702-13-66, (095) 631-61-85, E-mail: Forum@Led.org.ua.