Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прес-реліз. Літо + книга = відпочинок!

Складовою повноцінного відпочинку дітей є змістовне дозвілля. Його забезпечення протягом кожного літа стає одним з головних завдань співробітників Харківської обласної бібліотеки для дітей.
 
У 2011 р. відкрито бібліотечні пункти: «Берізка» (власник: ВАТ ХМЗ «Світло шахтаря»); «Сонячний» (власник: Дорожня профспілкова організація Південної залізниці), «Факел» (власник: КП «Виробничо-технологічне підприємство «Вода»), «Лісова казка» (власник: Головне управління МВС України в Харківській області).
 
Працівники бібліотеки вирішили зробити Літо-2011 цікавим та захоплюючим для всіх своїх читачів – і для тих, хто залишився у місті, і для тих, хто відпочиває у літніх таборах.
 
Під час виїздів до оздоровчих дитячих закладів бібліотекарі не тільки видають книги, вони проводять безліч різноманітних масових заходів до святкових та ювілейних знаменних дат державного значення, з метою популяризації здорового способу життя, запобігання правопорушень, дитячій злочинності тощо. Це дозволяє привабити дітей читанням, спілкуванням та влаштувати їм дійсно змістовний відпочинок.