Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прес-реліз відкриття Інтернет - центру в ЦБС Куп’янського району ( у рамках програми «Бібліоміст»)

22 жовтня 2010 р. о 12.00 відбудеться відкриття центрів вільного доступу до Інтернету для користувачів чотирьох бібліотек Куп’янського району: центральної районної бібліотеки, Кіндрашівської, Петропавлівської та Новоосинівської сільських бібліотек. Центри входять до мережі бібліотек, обладнаних сучасними технологіями, яка створюється в Україні у рамках програми «Бібліоміст» протягом 2010 – 2013 років.
Куп’янська централізована бібліотечна система виграла гранд у конкурсі та отримала комплект обладнання: 15 ПК з програмним забезпеченням, 4 сканери, 4 принтери, web-камери з навушниками та мікрофонами, мережеве обладнання.
У свою чергу Куп’янська районна адміністрація забезпечила підключення чотирьох бібліотек до мережі Інтернет, профінансувала ремонтні роботи в приміщеннях бібліотек, де будуть встановлені комп’ютери, придбала комп’ютерні меблі.
Урочисте відкриття центрів вільного доступу до Інтернет відбудеться у Куп’янській центральній бібліотеці. У церемонії відкриття візьмуть участь: начальник управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Кузнєцов Дмитро Павлович, голова районної державної адміністрації Ківшар Геннадій Володимирович, голова районної ради Чернова Сніжана Петрівна, регіональний представник програми «Бібліоміст» Щетинін В.П., представники обласних бібліотек.