Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Засідання Конкурсної комісії

14 грудня в онлайн форматі відбулось чергове засідання Конкурсної комісії із визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету у рамках реалізації цільової обласної Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Харківській області на 2021 – 2026 роки. Під час засідання розглядалось питання щодо тематики та якості поданих проєктів.

Конкурсна комісія підтримала прохання представників інститутів громадянського суспільства щодо продовження терміну подачі конкурсних пропозицій на обласний конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання (реалізацію) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2022 році в рамках реалізації обласної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2021 – 2026 роки. Рішенням комісії терміни прийому конкурсних пропозицій продовжено до 25 січня 2022 року.

Голова Конкурсної комісії повідомила, що  21 грудня 2021 року на сесії Харківської обласної ради планується розглянути фінансування на 2022 рік обласної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2021 – 2026 роки в рамках проєкту обласного бюджету на 2022 рік.