Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 1 листопада

Сьогодні, близько 8 ранку, ворог обстріляв м. Куп'янськ. Попередньо, без постраждалих. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Наступного тижня розпочнуть розглядати діяльність районних робочих групи «Прозорість і підзвітність»

Про це говорили під час апаратної наради під головуванням начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

Олег Синєгубов доручив громадам прискорити роботу комісій з обробки заяв на компенсацію за знищене майно

Реалізацію програми єВідновлення в регіоні обговорили на апаратній нараді під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У Харківській області готові до роботи 936 Пунктів Незламності

Підготовку Пунктів Незламності до роботи у випадку тривалого відключення світла обговорили на апаратній нараді під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Робоча група з пошуку сталих рішень та відновлення готує плани раннього відновлення для громад Харківщини

Заступники начальника ХОВА Віта Ковальська та Євген Іванов провели зустріч із представниками робочої групи з пошуку сталих рішень та відновлення.

У Малих Феськах завершують капремонт амбулаторії, яку пошкодили російські окупанти

У селі Малі Феськи Золочівської громади відновлюють амбулаторію за кошти фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету.

Як молодь може посилити місцеве самоврядування: посібник для органів місцевого самоврядування

«Як впровадити програму стажування для молоді?» - посібник з такою назвою розробила команда Міжнародного республіканського інституту «IRI Ukraine».

Підприємцям Харківщини розкажуть про актуальні питання діяльності митної служби

Відкрита зустріч з представниками Харківської митниці відбудеться 1 листопада з 15:00 до 16:30 через SME Resilience HUB.

Харківські спортсмени здобули медалі міжнародних змагань з акробатичного рок-н-ролу

28 та 29 жовтня в польському Кракові відбулися чемпіонат світу, чемпіонат Європи та етап Кубку світу з акробатичного рок-н-ролу.

На Харківщині обговорили нові підходи щодо розвитку сільського зеленого туризму

Хакатон «Диверсифікація сільської економіки через мережу громадських консультаційних центрів туризму» відбувся за підтримки Естонського центру міжнародного розвитку і Талліннського університету.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 31 жовтня

Терор мирного населення Харківщини з боку російських військ триває.

Олег Синєгубов з міжнародними партнерами відвідали гуртожиток, де проживають переселенці

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зустрівся з представниками Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, а також з Надзвичайними та Повноважними Послами.

У ХОВА відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

Засідання пройшло під керівництвом заступника начальника Харківської ОВА Романа Семенухи.

У Харківській області вже подали тепло до майже 90% будинків

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

На Харківщині за тиждень сапери ДСНС знищили 763 боєприпаси

Про це під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі повідомив речник ГУ ДСНС України у Харківській області Євген Василенко.

За тиждень Обласний гумштаб відправив громадам майже 10 тисяч проднаборів, понад 7 тонн засобів гігієни і 2,5 тонни одягу

Питання системного забезпечення громад області гуманітарною допомогою перебуває на контролі начальника ХОВА Олега Синєгубова.

92-га окрема штурмова бригада імені кошового отамана Івана Сірка ще із 2014 року боронила кордони нашої держави від агресора

Із перших днів повномасштабного російського вторгнення бійці бригади обороняли Харків, зайняли оборону вздовж кільцевої дороги та відбивали ворога. Надзвичайно важливо було перехопити ініціативу в перші 10 днів, що наші захисники і зробили.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 30 жовтня

Цієї ночі, близько опівночі, ворог з артилерії обстріляв с. Новоосинове Куп'янського району. Пошкоджено приватний будинок та гараж. Постраждалих немає.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 29 жовтня

Впродовж минулої доби російські окупанти продовжували обстрілювати прикордонні та прифронтові населені пункти Харківщини.

Наша Формула миру поступово, крок за кроком стає глобальною – звернення Президента України
У Чугуївському районі протягом цього року відбудовують 22 об’єкти, пошкоджені ворожими обстрілами

Відновлення в Чугуївському районі відбувається за кошти фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету. Усього на 22 проєкти виділено 836 мільйонів гривень.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 28 жовтня

Впродовж минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського, та Ізюмського районів. Застосовували артилерію, міномети та інше озброєння.

Рятувальникам Харківщини передали першу в Україні машину для підготовки ґрунту до розмінування

Машину розробили в Харкові, вона пройшла сертифікацію відповідності і на практиці довела свою ефективність, повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Харківський борець здобув бронзову медаль у панкратіоні на Всесвітніх іграх єдиноборств 2023
Євген Іванов розповів проміжні результати діяльності робочої групи «Прозорість і підзвітність»

У складі робочої групи «Прозорість і підзвітність» працюють представники структурних підрозділів ХОВА, правоохоронних органів, громадських організацій та керівники районних військових адміністрацій області.

Архів документів