Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Жителів Харківщини продовжують забезпечувати паливною деревиною

Цьогоріч паливної деревини потребують більш як 28 тисяч приватних домогосподарств області в 54 громадах. Про це йшлося під час брифінгу заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова в Офіційному Медіацентрі облвійськ адміністрації.

Аграрії Харківщини зібрали 2,28 мільйона тонн врожаю в 2023 році

Про це під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі облвійськ адміністрації повідомив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.

«Готові забезпечити потерпілих від удару тимчасовим житлом», - Олег Синєгубов

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону «Єдині новини».

Міжнародні партнери продовжують допомагати усувати наслідки ворожих обстрілів по Харківщині

Про це йшлося під час засідання заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова з представниками Фонду «Партнерство за сильну Україну», який впроваджується компанією Chemonics International Inc.

«Працює оперативний штаб на випадок ворожих атак на критичну інфраструктуру», - Олег Синєгубов

Стан проходження опалювального періоду 2023-2024 років обговорили на апаратній нараді під головування начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

На Харківщині суми компенсацій за програмою єВідновлення сягнули 1,26 мільярда гривень

Про це йшлося під час апаратної наради під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Посилюємо підтримку жителів Харківщини на випадок тривалого відключення електроенергії – Олег Синєгубов

Стан розгортання Пунктів Незламності обговорили під час апаратної наради 16 січня, яка відбулася під керівництвом начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Багатодітна родина з Куп’янщини отримала нове житло

В межах реалізації проєкту Фундації Олени Зеленської «Адреси дитинства», на Харківщині зводять 2 оселі для дитячих будинків сімейного типу.

Український ветеранський фонд запрошує ветеранів та військовослужбовців пройти онлайн-опитування

Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.

У Харкові відбудеться бізнес-семінар для молодих підприємців

Перший бізнес-семінар програми «Школа малого бізнесу» для молодих підприємців «Лабораторія успіху» на тему: «Запуск бізнесу: від ідеї до реалізації», стартує 17 січня о 15:00.

Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 16 січня

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини, зокрема: Гур'їв Козачок Богодухівського району; Козача Лопань Харківського району; Огірцеве, Вовчанськ, Бочкове, Охрімівка Чугуївського району; Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.

Україна та Швейцарія розпочинають підготовку до проведення Глобального саміту миру на рівні лідерів – Володимир Зеленський після зустрічі з Президенткою Швейцарії

Президент України Володимир Зеленський і Президентка Швейцарської Конфедерації Віола Амхерд домовилися про початок підготовки до проведення у Швейцарії Глобального саміту миру на рівні лідерів держав.

Як заспокоїтися за методикою «Кола контролю» – читайте в «Довіднику безбар’єрності»

У «Довіднику безбар’єрності» рекомендують визначити проблеми, з якими людина може впоратися, а з якими – ні. Так, заспокоїтися допоможе методика «Кола контролю».

Фонд держмайна розпочав формування кадрового резерву

Фонд державного майна України розпочав формування та наповнення кадрового резерву на керівні посади державних підприємств та акціонерних товариств, які знаходяться в управлінні Фонду.

Понад 87 тисяч вибухонебезпечних предметів сапери ДСНС знищили на Харківщині з початку повномасштабного вторгнення рф

У Харківській області працюють сапери зведеного загону ДСНС, куди входить 21 піротехнічний розрахунок, 107 саперів та 42 одиниці техніки.

Жителів Харківщини запрошують пройти безкоштовний онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності»

Фонд Східна Європа у співпраці з Міністерством молоді та спорту України розробили курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності».

Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 15 січня

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Вовчанськ, Бочкове, Бударки Чугуївського району; Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 14 січня

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Гатище, Плетенівка, Вовчанськ Чугуївського району; Потихонове, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.

Незалежність здобувають сміливі – звернення Президента України

Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки!

Захисникам Харківщини передали «швидку»

Автомобіль швидкої допомоги вдалося доставити для військовослужбовців завдяки співпраці ХОВА та медичним центрам «Альтернатива», «Інновація».

Харківщина лідирує у реалізації програми «єВідновлення»

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов наголосив, що програма «єВідновлення» продемонструвала свою високу ефективність.

Харківська ОВА запустила смс-оповіщення для популяризації сімейного влаштування дітей

Про це розповіла заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 січня

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Гур'їв Козачок, Уди Богодухівського району; Зибине, Бударки Чугуївського району; Дворічанське, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.

На Харківщині тривають перевірки тендерних закупівель

Про це йшлося під час засідання обласної робочої групи «Прозорість і підзвітність» під головуванням її очільника – заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова.

«Українські захисники готові до будь-яких дій окупантів на Куп’янському напрямку», - Олег Синєгубов

Про це начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі обласної військової адміністрації.

Харківщина потребує диференціації повітряних тривог – Олег Синєгубов

Про це начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів під час брифінгу 12 січня в Офіційному Медіацентрі.

Архів документів