Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

У Харкові презентували практичний довідник щодо створення стратегічних комунікацій в умовах війни

Практичний довідник «Рекомендації та кращі кейси реалізації стратегічних комунікацій в умовах війни» видано Національною академією Служби безпеки України та ГО «Молодіжний центр Атлантичної ради України» за підтримки НАТО.

Автоматичне оцінювання для вчителів, дедлайни завдань для учнів та відстеження успішності для батьків – оновили платформу ІТ-студій

Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України здійснили масштабне вдосконалення платформи «Оновлена інформатика — IT-студії». Проєкт, який переосмислив інформатику як предмет шкільної програми, став ще зручнішим завдяки новим функціям для ефективної організації навчального процесу на платформі ІТ-студій.

Представники переробних підприємств Харківщини можуть отримати гранти на розвиток виробництва

Soul Partners спільно з Міністерством економіки України та Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запускає серію тренінгів з метою підготовки та підтримки в поданні заявок на державні гранти для переробних підприємств «Новий рівень».

Спортсмени Харківщини успішно стартували у новому сезоні змагань з велокросу

З 8 по 10 березня у місті Біла Церква відбулися перший тур чемпіонату України з велокросу в індивідуальній гонці та чемпіонат України в груповій гонці на короткому колі.

На Харківщині збір врожаю озимих культур очікується на майже 326 тисяч гектарів площ

Торік восени аграрії Харківщини збільшили площі під посів озимини на 46,2% у порівнянні з 2022 роком, що склало 325,9 тисяч гектарів.

Читайте поради у «Довіднику безбар’єрності» щодо коректного спілкування з ветеранами з інвалідністю

У межах «Довідника безбар’єрності» створено розділ «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія».

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 12 березня

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Уди, Стрілеча, Стариця, Берестове та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Обухівка, Амбарне, Куп‘янськ, Петропавлівка.

ООН допоможе відремонтувати на Харківщині понад 1000 приватних будинків

Про це йшлося на зустрічі заступника начальника ХОВА Євгена Іванова з представниками Харківського офісу Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Юні ковзанярі Харківської області здобули нагороди міжнародних змагань з шорт-треку

Змагання відбулися з 8 по 10 березня в Польщі. Наші спортсмени вибороли 8 золотих та 7 срібних нагород.

Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»

Команда Українського інституту книги анонсує проведення всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», який відбудеться з 16 по 24 березня 2024 р., що охоплює дату святкування Всесвітнього дня поезії (21 березня).

Пара тенісисти Харківської області здобули перемогу міжнародного турніру

Золоту та срібну нагороди спортсмени вибороли на міжнародному турнірі з пара настільного тенісу, який з 5 по 10 березня проходив у італійському місті Ліньяно Саб'ядоро.

Впродовж тижня піротехнічні підрозділи ДСНС виявили та знешкодили 174 вибухонебезпечних предмети

Про це під час брифінгу в Офіційному медіа центрі ХОВА повідомив речник ГУ ДСНС в Харківській області Євген Василенко.

Харківські спортсменки здобули медалі чемпіонату Європи з фехтування на візках

Спортивний захід відбувався з 5 по 10 березня у столиці Франції. Загалом харків’янки вибороли 2 золоті, 1 срібну та 2 бронзові нагороди.

У Харкові відбудеться круглий стіл для підприємців

Захід підготовлено Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва спільно з ГО «ФОПРАЗОМUA» за сприянням Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської ОВА.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 11 березня

О 01:00 ворог обстріляв Харків безпілотниками типу «Шахед». Внаслідок ворожого обстрілу зазнали пошкоджень 2 багатоквартирні будинки, будівля готелю, об‘єкт інфраструктури, а також будівля комунального закладу. Також пошкоджені 2 приватні автомобілі. Без постраждалих.

У водоймах Харкова спостерігається зниження концентрації нафтопродуктів

Про це йшлося в ході апаратної наради за участі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубов.

Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 10 березня

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Гатище, Бочкове, Бударки, Дворічна, Синьківка та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Гранів, Синьківка.

Ефективна робота ВЛК – важлива складова мобілізаційного процесу, – Синєгубов

Начальних Харківської ОВА Олег Синєгубов із заступниками Романом Семенухою та Оленою Логвиновою проінспектували роботу військово-лікарських комісій.

Захисникам Харківщини передали 20 дронів Mavic 3

Чергову партію з 20 дронів Mavic 3 розподілили між п’ятьма військовими підрозділами Харківщини. Для захисників ці безпілотники передали начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та начальник Куп’янської МВА Андрій Беседін.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 9 березня

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 18 населених пунктів Харківщини: Кругляківка, Красне, Козача Лопань, Вовчанськ, Нескучне та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Вовчанськ, Синьківка, Табаївка, Берестове.

На Харківщині планують розширити кількість закладів для проживання ВПО

Засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при ХОВА відбулося 8 березня під головуванням заступника начальника ХОВА Євгена Іванова.

Розглядається можливість дистанційного обстеження об'єктів нерухомості в межах «єВідновлення» — Олег Синєгубов
13 спеціалізованих авто спрямували в деокуповані райони Харківщини

Гуманітарну допомогу Харківщина отримала від Федерального агентства з технічної допомоги Німеччини та МЗС Німеччини.

В Харківській ОВА розглядають тендерні закупівлі департаментів та структурних підрозділів

Про це йшлося під час засідання обласної робочої групи «Прозорість та підзвітність» під головуванням її очільника – заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова.

На Харківщині призначили регіонального координатора Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України

Новим регіональним координатором Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України по Харківській області став Максим Бондаренко.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 8 березня

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 18 населених пунктів Харківщини: Табаївка, Голубівка, Козача Лопань, Вовчанськ, Красне, Нескучне та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Вовчанськ, Іванівка, Степова Новоселівка.

На Харківщині відбулося чергове засідання Ради оборони області

Захід пройшов під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова за участі керівників правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування.

Архів документів