Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спортивно-оздоровчий табір «Політехнік» відзначив 65-річчя

Спортивно-оздоровчий табір «Політехнік» відзначив 65-річчя

Свято відзначили 14 серпня на базі «Політехніка» у Фігуровці.

Для святкового шоу учасники творчих колективів Палацу студентів ХПІ підготували різноманітні концертні та спортивні номери, організували масштабний флешмоб. Крім того, відбулося відкриття сучасного баскетбольного майданчика.

«65-річчя табору в Фігуровці - велике свято для нашого університету. Ми доклали чимало зусиль, щоб створити тут умови для відпочинку і занять спортом. За останні три роки ми зробили дуже багато: відремонтували половину двоповерхового корпусу, побудували чотири котеджі, і найголовніше - низку спортивних майданчиків. Серед них - корти для великого і настільного тенісу, залу для боротьби, майданчик для пляжного волейболу, і наша гордість, яку ми сьогодні відкрили, - баскетбольний майданчик площею 510 кв.м. Це подарунок нашій баскетбольній команді «Політехнік», щоб вона могла тренуватися в комфортних умовах і показувати чудові результати», - зазначив ректор ХПІ Євген Сокол.

Після святкового концерту на новому баскетбольному майданчику табору відбулась товариська гра між баскетбольними командами «Політехнік» та «Поляков-Політехнік», а також естафета.

Куратор реконструкції табору, проректор ХПІ Магомедємін Гасанов розповів, що оновлення спортивно-оздоровчого табору «Політехнік» стартувало в 2016 році та активно триває й до сьогодні: до наступного року тут хочуть зробити басейн і сауну.