Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Вовчанську завершують ремонт поліклінічного відділення ЦРЛ

У Вовчанську завершують ремонт поліклінічного відділення ЦРЛ

У закладі проведено повну реконструкцію: від заміни даху та укріплення фундаменту до перепланування та оздоблення внутрішніх приміщень.

Вовчанська поліклініка багато років чекала на ремонт. Частина будівлі, в який розташовано заклад, була збудована у 1904 році. Друга частина добудована в 1960-х роках, але також вже прийшла в непридатний стан, оскільки будівлю ніколи капітально не ремонтували. У поліклініці, яка обслуговує від 600 до 900 пацієнтів на день, навіть не було санвузла - він знаходився у дворі закладу. Тому за підтримки голови ХОДА Юлії Світличної з обласного бюджету були виділені кошти на відновлення закладу. До фінансування долучилися також місцевий бюджет та міжнародні партнери – німецька організація GIZ.

На даний момент будівельні роботи на об’єкті виконані, залишилося лише завершити упорядкування.

«Ми вже розпочали реалізацію проєкту з упорядкування території поліклініки в рамках обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє». УВ результаті у Вовчанську з’явиться ще один парковий комплекс, де будуть відпочивати не лише пацієнти поліклініки, а й усі жителі міста», - розповів голова Вовчанської РДА Віталій Мірошник.

Повністю завершити роботи планують до кінця серпня.