Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

3 липня до першого заступника голови ХОДА зверталися переважно за допомогою у вирішенні земельних та транспортних питань.

Так, жителька Харкова попросила розібратися в ситуації з наданням кадастрового номера земельній ділянці. Зі слів заявниці, вже три роки вона не може оформити землю на території міста (в колишньому селищі Кулиничі). Марк Беккер доручив юристу ГУ Держгеокадастру в Харківській області Костянтину Рибалку розібратися в питанні.

З ще одним питанням щодо оформлення земельної ділянки до Марка Беккера звернувся житель Кегичівського району. Складнощі у заявника виникли на етапі оформлення зміни цільового призначення наділу.

«Тут немає повноважень обласної адміністрації, але ми візьмемо вирішення питання під свій контроль - розпишемо алгоритм, яким вам необхідно слідувати для оформлення ділянки», - відповів Марк Беккер.

Також консультацію від спеціаліста ГУ Держгеокадастру в Харківській області отримала заявниця з Сахновщинського району.

Житель Харківського району під час прийому громадян просив сприяти відновленню маршруту Харків - Ржавець. Як зазначив начальник відділу транспортної інфраструктури та зв'язків Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Олександр Неділько, зараз проводиться робота в цьому напрямку.

Вирішення всіх питань, озвучених у ході прийому, Марк Беккер взяв під особистий контроль.