Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА обговорили актуальні питання підготовки до опалювального сезону чотирьох районів області

У ХОДА обговорили актуальні питання підготовки до опалювального сезону чотирьох районів області

11 червня відбулось засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соцсфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період.

Засідання пройшло під керівництвом заступника голови ХОДА Вадима Данієляна за участю керівників Куп’янського, Барвінківського, Дергачівського, Ізюмського районів та міст Куп’янськ та Ізюм, профільних структурних підрозділів ХОДА, служб газо- та електрозабезпечення, Служби автомобільних доріг.

«Завдання для всіх одне – якісно підготуватися та достойно пройти опалювальний сезон 2019-2020 років», - зазначив директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації Сергій Магдисюк.

На початку заходу учасники штабу заслухали доповіді керівників районів та міст Куп’янськ та Ізюм.

Окрему увагу було приділено обговоренню питань стану та ремонту місцевих доріг, підготовки водопровідно-каналізаційного господарства, розрахунків за послуги тепло-, водопостачання та водовідведення, а також затвердження економічно обґрунтованих тарифів на житлово-комунальні послуги.

Підбиваючи підсумки, Вадим Данієлян зауважив, що питання підготовки господарського комплексу та об’єктів соцсфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період - на особистому контролі голови ХОДА.