Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Форум «Здоровим бути модно!» у Харкові зібрав активну молодь з різних регіонів України

Форум «Здоровим бути модно!» у Харкові зібрав активну молодь з різних регіонів України

Захід пройшов з 10 по 12 травня з метою популяризації знань з безпеки життєдіяльності, здорового способу життя та запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі.

Організаторами форуму стали Міністерство молоді та спорту України спільно з Управлінням у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

Захід зібрав 100 учасників з різних регіонів України - членів молодіжних громадських організацій, молодіжних працівників, представників державних установ і організацій, діяльність яких спрямована на формування здорового способу життя молоді, лідерів студентського самоврядування, працівників молодіжних центрів різних форм власності.

До дискусій, презентаційних сесій долучились й обласна молодіжна громадська організація «Харківський центр волонтерів»; комунальна установа «Харківський обласний центр боротьби з ВІЛ/СНІДом»; громадська організація «Здорова нація – майбутнє України» та інші. Темою обговорення стали питання підвищення рівня здоров’я молоді та популяризації культури здоров’я у молодіжному середовищі.