Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

До заступника голови ХОДА переважно зверталися за допомогою у вирішенні питань зі сфер освіти, науки, спорту.

Так, під час прийому громадян один із заявників подякував Анатолію Бабічеву за сприяння у організації концерту вокалістів. «Ми дійсно дуже вдячні. Наш концерт пройшов на «ура». Кожен соліст виконав по декілька пісень», - сказав заявник.

Ще один заявник звернувся за допомогою у вирішенні житлового питання.

«Я дитина-сирота. У Великому Бурлуку, де я народився, житла для мене не знайшлось. Я живу в друга в Харкові. Але це незручно. Мені потрібно своє житло. Купити його сам не можу - у мене грошей немає», - сказав заявник.

Анатолій Бабічев зазначив, що вивчить ситуацію. «Потрібно подивитися, які у вас є документи. Також необхідно розуміти, на що ви можете претендувати, і ми будемо приймати рішення, як можемо допомогти», - сказав Анатолій Бабічев.

Також під час прийому громадян було обговорено питання щодо проведення в Харкові фестивалю мистецтв ArtStreetFest.

«У рамках фестивалю заплановано проведення виставок, майстер-класів, екскурсій, показів, інсталяцій, фаєр-шоу, виступів майстрів мистецтва. Фестиваль повинен відбутися 18 травня», - сказав заявник.

Ці та інші питання, які були озвучені під час прийому громадян, заступник голови ХОДА пообіцяв детально вивчити та надати заявникам відповіді та можливу допомогу в рамках законодавства України.