Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгенія Шахненка просили сприяти ремонту приміщення для створення зали боксу в Ізюмі

Євгенія Шахненка просили сприяти ремонту приміщення для створення зали боксу в Ізюмі

Заступник голови ХОДА 16 квітня провів особистий прийом громадян в місті обласного значення.

Так, до Євгенія Шахненка звернулась представник громадської спортивної організації «Клуб ветеранів спорту «Гарт» Галина Павленко. Жінка просила сприяння у ремонті зали боксу, який міська влада планує відкрити в будівлі колишньої районної бібліотеки.

«У нас є ринг, але його немає де встановлювати, тому боксерам ніде вивчати тактику ведення бою. Попри це ми виховуємо талановитих хлопців, серед яких - призери обласних змагань, а також чемпіони світу та Європи», - розповіла про проблему ветеран.

Євгеній Шахненко пообіцяв озвучити проблемне питання керівнику облдержадміністрації Юлії Світличній та за сприяння депутатського корпусу забезпечити співфінансування з обласного бюджету. Також він виїхав на місце й оглянув приміщення, де планують розмістити боксерську залу.

Як розповів начальник Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Ізюмської міської ради Максим Стрельник, будівля вже знаходиться на балансі установи.

«На першому поверсі буде розміщуватися зала для борців, а на другому - ринг для боксерів і кікбоксерів, а також тренажери. Вже затверджено проект, тут також передбачені душові та роздягальні й доступ до них людям з інвалідністю», - сказав Максим Стрельник.

Також на прийом до Євгенія Шахненка зверталися за допомогою у вирішенні питань зі сфери ЖКГ. Так, житель Ізюма розповіла про аварійну ситуацію з покрівлею п'ятиповерхового будинку по вул. Софіївській, 2а, в якому вона проживає. Ізюмський міський голова Валерій Марченко підтвердив, що покрівля потребує капітального ремонту, і вже підготовлено ​​кошторис. З таким же питанням звернулися мешканці багатоповерхівки по вул. Некрасова, 72. Євгеній Шахненко зобов'язав керівників міста підготувати комплект документів за цими адресами і обіцяв доповісти про ситуацію, що склалася, главі області.

Крім того, житель Ізюма просила сприяння в облаштуванні пішохідної доріжки на прибудинковій території по вулиці Капітана Орлова, 35.

Порушені в ході виїзного прийому питання Євгеній Шахненко взяв під особистий контроль.