Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів прийом громадян у Близнюківському районі

Євгеній Шахненко провів прийом громадян у Близнюківському районі

До заступника голови ХОДА зверталися переважно з питаннями щодо проведення будівництва та реконструкції об’єктів на території району.

Так, директор Близнюківського ліцею звернулася до заступника голови ХОДА з проханням сприяти у вирішенні питання капітального ремонту покрівлі навчального закладу. Після завершення прийому громадян Євгеній Шахненко відвідав ліцей та ознайомився зі станом об’єкту та обсягами робіт, які необхідно тут провести. Заступник голови ХОДА повідомив, що капремонт покрівлі запланований уже цього року.

Також на прийом громадян до Євгенія Шахненка прийшла директор Добровільської загальноосвітньої школи. Вона просила розглянути можливість облаштування на території закладу спортивного майданчика зі штучним покриттям. А Добровільський сільський голова Юрій Калашник звернувся з питанням ремонту сільського Будинку культури та будівництва сучасної амбулаторії сімейної медицини в населеному пункті.

Євгеній Шахненко відзначив, що детально вивчить можливості реалізації позначених проектів та візьме на особистий контроль усі питання, які були порушені в ході прийому.