Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До Дня українського добровольця учасники АТО (ООС) отримали у власність 182 земельні ділянки

До Дня українського добровольця учасники АТО (ООС) отримали у власність 182 земельні ділянки

Бійці отримали наділи, які розташовані на території Барвінківського, Близнюківського, Красноградського, Золочівського та Ізюмського районів.

Учасники бойових дій на сході отримали накази про передачу у власність 136 земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та 46 наказів про передачу у власність земельних ділянок для ведення садівництва.

На території Кочетоцької селищної ради Чугуївського району наші захисники отримали земельні ділянки, на яких у майбутньому зможуть вести садівництво.

Окрім того, цього ж дня шляхом жеребкування між учасниками АТО (ООС) розподілили 121 земельну ділянку для ведення садівництва на території Безруківської сільської ради Дергачівського району Харківської області.

За словами заступника начальника відділу правового забезпечення Юридичного управління Головного управління Держгеокадастру в Харківській області Костянтина Рибалка, Харківська область впродовж 2014-2018 років входить до п’ятірки регіонів-лідерів із забезпечення учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил земельними ділянками.

«Запорукою успіху в реалізації прав захисників незалежності України на землю є активна взаємодія Головного управління Держгеокадастру в Харківській області та громадських організацій, а також всебічна підтримка голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної», - зазначив Костянтин Рибалко.