Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В обласному фіналі конкурсу «Яскраві діти України» перемогла Алучана Феджи з Харкова

В обласному фіналі конкурсу «Яскраві діти України» перемогла Алучана Феджи з Харкова

У ХНАТОБі підбили підсумки та нагородили переможців регіонального етапу найспівочішого дитячого конкурсу країни.

До обласного фіналу конкурсу «Яскраві діти України» цьогоріч вийшли 22 учасники – 17 солістів, 1 дует та тріо. Як зізналася член журі конкурсу голова ХОДА Юлія Світлична, обрати кращого з учасників виявилося дуже важко.

«Я надзвичайно пишаюся тими яскравими дітьми, якими сповнена Харківська область. Ви навіть не уявляєте, як нам важко було вас оцінювати, адже кожен з вас – це індивідуальність, - сказала Юлія Світлична. - У вашому житті буде ще дуже багато конкурсів. Ніколи не полишайте віру в себе. Слухайтесь ваших батьків, викладачів та вірте, що наступний крок буде ще кращим, ніж сьогоднішній. Я впевнена, що сьогодні немає переможених. Усі ви - переможці!».

Сильними та позитивними емоціями від виступів учасників конкурсу з його головної сцени ділилися всі члени журі.

Представник Президента у Верховній Раді України Ірина Луценко відзначила: «Цього року Харківщина показала неймовірний клас, неймовірний талант. Супер рівні діти. Супер заточені на перемогу, талановиті, яскраві, сильні, веселі – справжні українські слобожанські діти. Неймовірне виконання – сильно, переконливо. Діти, які заточують всю Україну на перемогу!».

Засновник конкурсу народний депутат Ярослав Москаленко подякував талановитим дітям Харківщини за надзвичайні емоції та враження. «Хочу подякувати цим чарівним талантам, цій красі за те, що вони сьогодні дали нам, дорослим, змогу трошечки побути дітьми, отримати ці прекрасні емоції, щастя та радість у цій залі», - сказав він.

Дипломантів конкурсу традиційно визначали за трьома віковими категоріями. Також учасники отримали кілька спеціальних призів, у тому числі від Юлії Світличної, Ірини Луценко та приз глядацьких симпатій.

Список переможців обласного фіналу конкурсу такий.

Дипломи лауреатів 3-го ступеня отримали:

- у 1-й віковій категорії - Діана Абрамова (м. Ізюм);

- у 2-й - Мілена Домашенко (Балаклійський район);

- у 3-й - дует «Санта Лючія» (Вікторія Ферлій та Влада Трофимова з Чугуївського району).

Дипломи лауреатів 2-го ступеня отримали:

- у 1-й віковій категорії - Марія Пролагаєва (Вовчанський район);

- у 2-й - Аліса Чиджан (м. Харків);

- у 3-й - тріо «Саншайн» (Анастасія Сизова, Олександра Зайкова та Анастасія Гондаренко з міста Харків).

Дипломи лауреатів 1-го ступеня отримали:

- у 1-й віковій категорії - Аліса Ізмайлова (м. Харків);

- у 2-й - Юрій Мірошник (м. Харків);

- у 3-й - Марія Краснощок (м. Харків).

Гран-прі конкурсу та одночасно приз глядацьких симпатій завоювала Алучана Феджи з Харкова. Саме вона представить нашу область на національному фіналі конкурсу в Києві, де змагатиметься за  путівку на міжнародний фестиваль у Сан-Ремо.

Свій спеціальний приз голова ХОДА Юлія Світлична вручила Ксенії Бровко з Люботина. Представник Президента у Верховній Раді України Ірина Луценко відзначила харків’янку Марію Краснощок.

Більше фото