Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Ізюмі відкрили Центр надання адміністративних послуг

В Ізюмі відкрили Центр надання адміністративних послуг

У сучасному приміщенні площею 280 кв. м працюють 6 співробітників, які надаватимуть жителям району майже 90 адмінпослуг.

У відкритті ЦНАПу взяв участь заступник голови ХОДА Вадим Данієлян, який 30 січня відвідав Ізюмський район з робочою поїздкою.

«Створення сучасних та комфортних умов для надання адміністративних та соціальних послуг громадянам – один з головних напрямків роботи обласної адміністрації, визначених керівником області Юлією Світличною. Вона особисто приділяє цьому питанню велику увагу. Ми постійно працюємо як над розгалуженням мережі сучасних ЦНАПів в області, так і над розширенням переліку послуг, які вони надають. Люди повинні мати можливість отримати всі необхідні послуги там, де вони живуть», - сказав Вадим Данієлян, звертаючись до громади.

Новий ЦНАП має комфортні умови як для відвідувачів, так і для персоналу, забезпечений сучасним обладнанням та програмним забезпеченням.

Для співробітників центру було проведено низку тренінгів та освітніх поїздок для підвищення кваліфікації. Вони надаватимуть послуги у сферах реєстрації, будівництва, оформлення дозвільних документів, довідок (про склад сім'ї, відсутність запису про працевлаштування, нотаріальні), вклеювання до паспорта громадянина України фотокартки при досягненні 25- і 45-річного віку, соціальні послуги (пільги, допомоги), реєстрація нерухомості, послуги у сфері землекористування тощо.

Для відвідувачів ЦНАПу розроблено інформаційні та технологічні картки, які розміщені на рецепції. Надалі плануються розширити спектр можливостей установи, зокрема, видавати біометричні паспорти.