Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині учасники АТО отримали землю для особистого господарювання

На Харківщині учасники АТО отримали землю для особистого господарювання

Участь у заході, що відбувся 18 січня, взяв перший заступник голови ХОДА Марк Беккер.

Напередодні четвертої річниці останніх боїв за Донецький аеропорт перші в 2019 році 58 учасників АТО (ООС) отримали земельні ділянки в Харківській області. Вітаючи учасників заходу, перший заступник голови ХОДА передав їм найкращі побажання від керівника області Юлії Світличної.

«Юлія Світлична постійно звертає увагу на необхідність виконання першочергового завдання влади – надання вам, воїнам, героям, земельних ділянок у власність», - відзначив Марк Беккер.

Окремо він звернувся до Лідії Животченко – її син Костянтин загинув в бою біля селища Опитне. У цей день мати загиблого воїна також отримувала земельну ділянку.

«Хочу завірити вас, Лідіє Василівно, і всіх у тому, що світла пам’ять про кожного загиблого воїна, який захищав та боронив нашу землю, відстоював нашу незалежність та територіальну цілісність України, назавжди - в наших серцях», - сказав перший заступник голови ХОДА.

Цього разу ділянки землі для особистого садівництва в Дергачівському районі отримали 58 учасників АТО, ще 228 воїнів взяли участь у жеребкуванні на отримання земельних ділянок для особистого господарювання в Балаклійському та Барвінківському районах.

«Усі ті бійці, які сьогодні отримують земельні ділянки – мають першочергове право на їх отримання, адже захищали рідну землю. Дуже приємно, що з боку обласного керівництва ми бачимо максимальну увагу до наших проблем, соціального захисту бійців», - сказав секретар Ради ГО «Спілка ветеранів АТО» Юрій Корсунов.