Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протягом доби дороги області розчищали понад 180 одиниць техніки

Протягом доби дороги області розчищали понад 180 одиниць техніки

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

«Протягом дня 10 січня по області спостерігався сніг та мокрий сніг. Місцями були пориви південно-східного вітру 15 - 20 м/с. У зв’язку зі снігом та поривчастим вітром у деяких районах продовжували утворюватися перемети. У Нововодолазькому районі на автомобільній дорозі Харків-Красноград-Перещепине працював ротор, який виконував роботу з ліквідації переметів. Загалом на дорогах області працювало понад 180 одиниць спецтехніки. За добу на обробку покриття використано 1178 куб.м піщано-сольової суміші та 96 тонн технічної солі», - зазначили у САД.

11 січня по області очікується туман, видимість 200 - 500 м. До вечора на північному заході та місцями - на південному сході області, очікується значний сніг, на решті території - помірні опади (сніг, мокрий сніг, місцями - з дощем). На дорогах місцями - ожеледиця. Вітер південно - східний, 5 - 10 м/с. Температура повітря по області коливатиметься від 0°С до -4°С.

Дорожники просять водіїв великовагового транспорту, за можливістю, обмежити пересування автомобільними дорогами та зачекати на майданчиках для відстою великовагового транспорту.

«У зв’язку з можливим переходом температури через 0°С на дорогах області місцями може бути ожеледиця, що значно збільшить довжину гальмівного шляху і зменшить керованість автомобілем», - наголошують у САД.

Нагадаємо, при Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00.