Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протягом доби на дорогах області працювало 187 одиниць спецтехніки

Протягом доби на дорогах області працювало 187 одиниць спецтехніки

Для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано 1155 куб.м піщано-сольової суміші та 213 тонн технічної солі.

Про це розповіли в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Увечері 26 грудня по області спостерігались опади у вигляді снігу, місцями по області були пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря протягом доби становила -4°С -6°С. Сніг спостерігався й вночі.

«На дорогах виконувались роботи з розширення проїзної частини від снігу, мокрого снігу, а також обробки протиожеледними матеріалами доріг державного значення. Протягом доби на дорогах області працювало 187 одиниць спецтехніки та 212 робітників дорожнього господарства», - повідомили в САД.

Протягом доби 27 грудня по області очікується невеликий сніг. На дорогах місцями - ожеледиця. Вітер північно-західний  7-12 м/с, місцями по області - пориви 15 - 20 м/с. Температура повітря вдень від -1°C до -5°C.   

Працівниками дорожніх підприємств постійно проводиться моніторинг стану проїзду, як патрульним обстеженням, так і за допомогою камер спостереження.

«Визначені найбільш імовірні місця скупчення великовагових транспортних засобів, на яких додатково чергує дорожня техніка, здатна для буксирування. У разі ускладнення погодних умов просимо водіїв великовагового транспорту, по можливості, обмежити пересування автомобільними дорогами у період негоди та зачекати на майданчиках для відстою великовагового транспорту», - зазначили в САД.

Нагадаємо, при Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера - 336-77-00.