Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2019 році фінансування сфери освіти на Харківщині буде збільшено

У 2019 році фінансування сфери освіти на Харківщині буде збільшено

Про це повідомила голова ХОДА Юлія Світлична 21 грудня під час заходу за участю педагогічних працівників області.

Разом із народним депутатом України Іриною Луценко керівник області завітала на святковий концерт до Дня святого Миколая, який провели для педагогів області в Харкові.

Юлія Світлична привітала вчителів Харківщини зі святами та з дуже успішним навчальним роком. Вона подякувала педагогам за їх працю, результатами якої стали найкращі результати дітей Харківщини, здобуті на всеукраїнських учнівських олімпіадах та Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідних робіт Малої академії наук України.

«Цього року учні Харківщини показали кращий результат за всю історію участі в різного масштабу змаганнях. Саме діти Харківської області завоювали найбільшу кількість перемог серед усіх школярів країни. І це завдяки такому якісному та кваліфікованому педагогічному складу. Без вас наші діти не змогли б так розвиватися. Ви даєте натхнення для того, щоб Харківщина завжди була першою в Україні. І я дякую вам за це, шановні освітяни!», - сказала Юлія Світлична.

Вона підкреслила, що в 2019 році в регіоні буде збільшено фінансування освітньої сфери.

«Можу вас запевнити, що з боку обласної влади повністю буде забезпечено підтримку освітянської ланки. Ми на наступний рік визначили пріоритетом гуманітарну сферу. А це, в першу чергу, - освіта та охорона здоров’я. Будемо продовжувати закупати нове обладнання, меблі, ремонтувати дахи, укріплювати інфраструктуру. Для того, щоб і колективи мали комфортні умови, і діти ходили до нової, якісної, сучасної школи», - повідомила голова ХОДА.

Педагогів області також привітала народний депутат, представник Президента у Верховній Раді України Ірина Луценко.

«Харківщина цього року стала чемпіоном по всіх виграних олімпіадах, по всіх конкурсах, по захищених працях у Малій академії наук. І я хочу подякувати за це педагогам», - сказала Ірина Луценко.

Під час урочистого заходу Юлія Світлична вручила кращим педагогам області відзнаки ХОДА.

Більше фото