Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян провів виїзний особистий прийом громадян у місті Ізюм

Вадим Данієлян провів виїзний особистий прийом громадян у місті Ізюм

У рамках робочої поїздки до Ізюмського району заступник голови ХОДА також був присутній на сесії міської ради.

Містяни зверталися до Вадима Данієляна з різноманітними питаннями, але здебільшого просили сприяти вирішенню питань з будівництва та реконструкції будівель соціальної сфери.

Так, заявник звернувся за допомогою в отриманні містом фінансової підтримки з боку ХОДА на проведення внутрішнього ремонту приміщення амбулаторії сімейної медицини по вул. Залізничній, а також для забезпечення цієї амбулаторії необхідним оснащенням, обладнанням та технікою.

Також звернувся батьківський актив гімназії №1 з проханням відкрити новий комп’ютерний клас для розвитку інклюзивної освіти, створення умов для нарощування інтелектуального потенціалу школярів в умовах нової української школи.

Під час особистого прийому громадян обговорили й ініціативу з реконструкції центрального парку міста Ізюм. Заявник повідомив, що молодь дуже хоче, щоб у відновленому парку був майданчик для екстремальних видів спорту.

«Наша молодь катається на скейтах та роликах деінде, для цього в нас у місті не створено спеціального майданчика», - зазначив заявник.

Вадим Данієлян, вислухавши всі пропозиції та прохання ізюмчан, пообіцяв допомогти в межах компетенції облдержадміністрації та підтримати ініціативи громади.