Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

7 грудня жителі області зверталися до заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні питань зі сфер ЖКГ, будівництва та ремонту доріг.

Так, жителі вулиці Перемоги міста Балаклія розповіли про аварійний стан дороги. За їхніми словами, не дивлячись на проведений в цьому році частковий ремонт вулиці, дорога постійно «розбивається» транспортом.

«Для того, щоб знизити автомобільний потік, необхідно зробити об'їзну дорогу. Для організації об'їзних шляхів біля Балаклії необхідно побудувати 4 км дороги», - розповіли місцеві жителі.

Євгеній Шахненко запевнив заявників, що знайомий з цим питанням.

«Аналогічна проблема була в Лозовій, тепер ми виділяємо кошти на об'їзний шлях, після чого транспорт буде слідувати в Павлоград, не заїжджаючи до райцентру, - пояснив Євгеній Шахненко. - Про ваше питання буду доповідати керівнику області Юлії Світличній. Але почати слід з розробки відповідного проекту, й ініціатором повинні виступити представники громади. При наявності проекту обласна адміністрація підтримає цю пропозицію».

Мешканка Первомайського району, мати загиблого в АТО військовослужбовця попросила заступника голови ХОДА допомогти у вирішенні житлового питання для онука. Євгеній Шахненко пообіцяв заявниці надати всю можливу допомогу в рамках повноважень обласної адміністрації.

Також на особистий прийом до заступника голови ХОДА звернулася сім'я з Пісочина. Вони розповіли, що в цьому році у їхній квартирі погіршилась якість теплопостачання - частина кімнат зараз не опалюється.

Євгеній Шахненко дав доручення Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА спільно з Пісочинською селищною радою провести комісійне обстеження багатоквартирного будинку та забезпечити мешканцям належний температурний режим у квартирах.

Також до Євгенія Шахненка зверталися з питаннями відновлення газо- і електропостачання.

Усі питання, озвучені в ході особистого прийому, заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.