Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протягом доби на дорогах області працювало 134 одиниці спецтехніки

Протягом доби на дорогах області працювало 134 одиниці спецтехніки

На обробку покриття використано 1375 куб. м піщано-сольової суміші та 159 тонн технічної солі.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг Харківської області.

«27 листопада на півдні області був дощ з мокрим снігом, на півночі -  сніг та мокрий сніг. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби по області становила близько 0°С. Ввечері температура знизилась до 3°С -5°С морозу, і опади припинились. Вночі відбулось зниження температури до 7°С -10°С, тож на дорогах місцями утворилася ожеледиця, - розповіли у САД. – Протягом доби на дорогах області працювало 134 одиниці спецтехніки та 173 робітники дорожнього господарства».

28 листопада, за прогнозом синоптиків, в області буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах - місцями ожеледиця. Вітер північний, 7 - 12 м/с. Температура повітря по області вдень 1°С -6°С морозу.

Працівники дорожніх підприємств постійно проводять моніторинг стану проїзду як патрульним обстеженням, так і за допомогою 5 наявних камер спостереження.

При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте на номер диспетчера - 336-77-00.