Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У регіоні з'явились перші туристично-інформаційні дорожні вказівники

У регіоні з'явились перші туристично-інформаційні дорожні вказівники

Вони попередять туристів про наближення до чотирьох найбільших об`єктів культурної та історичної спадщини області.

Як зазначають в Управлінні культури і туризму ХОДА, вказівники показують шлях до Національного літературно-меморіального музею Г.С.Сковороди, Національного меморіального комплексу «Висота маршала І.С. Конєва», Шарівського палацово-паркового комплексу «Садиба» та Пархомівського художнього музею ім. П.Ф. Луньова.

За словами начальника Управління Олега Яцини, така новація допоможе максимально популяризувати для автомандрівників туристичні об’єкти нашого краю.

«Особливістю встановлених інформаційно-туристичних знаків є їх великий формат. На них міститься інформація двома мовами (українська та англійська) про історико-культурні об’єкти Харківщини та зазначена відстань до них. Вказівники покрито спеціальною світловідбивною плівкою, що дозволить бачити їх навіть у темряві», - говорить Олег Яцина.

Він також зазначив, що ця робота проводиться Управлінням, ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» спільно з дочірнім підприємством «Харківський облавтодор», Службою автомобільних доріг у Харківській області в рамках виконання Програми розвитку культури і туризму Харківської області на 2014-2018 роки.