Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Будівельники завершили роботу над каркасом нової амбулаторії в Малій Рогані

Будівельники завершили роботу над каркасом нової амбулаторії в Малій Рогані

Медична амбулаторія будується в Харківському районі у рамках проекту Президента, спрямованого на зміцнення сільської медицини.

З ходом будівництва об’єкту ознайомився заступник голови ХОДА Михайло Черняк, який 8 листопада відвідав район з робочою поїздкою.

За словами директора підрядної організації Миколи Курченка, будівля складатиметься з приміщення амбулаторії на 236 кв. м та двох квартир для лікарів – по 69 та 67 кв.м.

«Йдемо з випередженням графіків. На даний момент вже готовий фундамент, чиста підлога, металевий каркас. Ведуться роботи щодо перекриття будівлі, облаштування фасаду, розпочали упорядкування території» - розповів підрядник.

Завершити будівництво планують до кінця року.

«У цьому році маємо завершити будівництво близько 10-ти з 30-ти амбулаторій, будівництво яких ми розпочали в області в цьому році. З нового року вони мають почати працювати, - сказав Михайло Черняк. – Це буде сучасна амбулаторія, обладнана всім необхідним для надання первинної медичної допомоги на сучасному рівні. Є ресурси для будівництва, залучені державний, обласний, місцевий бюджети».

Зокрема, у даному випадку, завдяки тому, що район додав кошти, була збільшена площа службових квартир для лікарів, зауважив Михайло Черняк.

Більше фото