Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Краснограді реконструюють дві каналізаційні насосні станції

У Краснограді реконструюють дві каналізаційні насосні станції

З роботою відновлених уже на 90% об'єктів ознайомився заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

6 листопада за дорученням голови ХОДА Юлії Світличної він відвідав Красноградський район з робочою поїздкою.

Ознайомившись з роботою об'єктів ЖКГ району, заступник голови облдержадміністрації відзначив, що реконструкція двох каналізаційних насосних станцій – це перший крок до відновлення каналізаційної та очисної систем міста Красноград.

«Готуйте проекти для заміни обладнання на решті - 4 КНС. У цілому вами повинна бути розроблена стратегія щодо відновлення міського господарства – реконструкція очисної системи та насосних станцій», - підкреслив Євгеній Шахненко.

За даними директора Красноградського комунального підприємства «Водоканал» Миколи Дубини, наразі реконструкція на двох КНС (№2 та №6) виконана на 90%. Відновлювальні роботи проводились коштом обласного бюджету.

«Зараз ми знаходимось на КНС №2, яка обслуговує майже четверту частину населення міста. Тут були замінені застарілі насоси вісімдесятих років минулого століття на сучасні німецькі, які до також вдвічі потужніші. Проведена повна заміна електрообладнання, вентиляції насосного обладнання та капремонт будівлі», - розповів Микола Дубина.

Крім того, на КНС №6 проведений капремонт будівлі, утеплення, заміна даху, вентиляції, електроприладів і насосного обладнання.

«Окрім ремонтів КНС, проведено заміну самопливних колекторів загальною протяжність біля 4 км. У майбутньому всі 6 оновлених КНС будуть працювати через єдиний пульт управління», - додав директор Красноградського комунального підприємства «Водоканал».

Більше фото