Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщину представили на туристичній виставці у Львові

Харківщину представили на туристичній виставці у Львові

19-а міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО» проходить у рамках Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності протягом 16-18 жовтня.

«Це визначна подія у туристичному бізнесі західної України, місце зустрічі національних та представників міжнародних туристичних організацій, керівників закладів розміщення відпочинку та оздоровлення, - розповіли в Управлінні культури і туризму ХОДА. - Цього року налічується понад 80 експонентів, а туристичний потенціал України представлено на стендах Харківщини, Закарпаття, Хмельницького, Херсонщини, Полтави, Кропивницького, Кам’янець-Подільського, Дніпра, Житомира, Запоріжжя, Івано-Франківщини, Рівного, Миколаєва та Львівщини». 

У ході виставки відбувається презентація туристичних продуктів різних регіонів України та закордоння, а також інноваційних проектів у туристичній сфері.

«Уже перший день роботи на виставковому стенді «Харківщина туристична» показав, що харківські туристичні продукти і наші об’єкти, від музеїв до національних природних парків, цікаві львів'янам. Напередодні новорічних і різдвяних свят ми пропонуємо запланувати вікенд на Харківщині, адже вибір екскурсій на один, два й три дні – достатній, наприклад «Вогні новорічного Харкова», «Екоподорож «Під градусом» та інші», – розповіла директор ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» Валентина Холодок.

У рамках заходу 17 жовтня окремо від основної програми відбудеться презентація Харківщини туристичної.

«Розкішний готичний парково-палацовий ансамбль на сході України та найбільший на момент будівництва перший радянський хмарочос; сліпучо яскраві крейдяні гори з грядою каньйонів і ущелин та власна пустеля; «Сільський Ермітаж» та потаємні стежки, де філософ Григорій Сковорода віддавався роздумам; в Україні найбільше «Оглядове колесо» та найстаріший театр. Що між ними спільного – дізнаються відвідувачі виставки й інші регіони України під час віртуального знайомства з Харківщиною туристичною», - зазначили в Управлінні культури і туризму ХОДА.