Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк привітав мешканців Краснограду з Днем міста

Михайло Черняк привітав мешканців Краснограду з Днем міста

19 серпня заступник голови ХОДА взяв участь у святкових заходах, що були присвячені Дню міста та 75-й річниці визволення Красноградського району в часи Другої світової війни.

Від імені керівника області Юлії Світличної він побажав учасникам святкового заходу мирного неба та розвитку громади. Михайло Черняк відзначив здобутки в освітній та медичній сферах, які досягнуто в районі в останні роки.

«Сучасна техніка й ремонти лікарень та шкіл – все це конкретні справи, які втілені в життя завдяки діям єдиної команди. Наша команда реалізує зміни й реформи, ініційовані Президентом України Петром Порошенком. У результаті децентралізації місцеві громади отримують додаткові фінансові ресурси та реалізують проекти будівництва й реконструкції об’єктів власної інфраструктури», - звернувся до мешканців Красноградського району Михайло Черняк.

Також під час свята заступник голови ХОДА вручив ключі від квартири місцевому воїну-інтернаціоналісту.

«Це також ініціатива Петра Порошенка –на вирішення питань забезпечення осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, з державного бюджету виділені кошти. Сьогодні 3-кімнатну квартиру одержує ваш земляк Павло Кримов», - сказав Михайло Черняк.

Крім того, заступник керівника області відвідав виставку-ярмарок «Містечко майстрів» та на центральній площі міста взяв участь в урочистому відкритті фонтану після проведення реконструкції.