Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян перевірив хід ремонтних робіт у Люботинській міській лікарні

Вадим Данієлян перевірив хід ремонтних робіт у Люботинській міській лікарні

24 липня заступник голови ХОДА з робочою поїздкою відвідав місто Люботин.

Під час поїздки Вадим Данієлян взяв участь у сесії Люботинської міської ради, провів особистий прийом громадян та ознайомився з ходом робіт на низці об’єктів інфраструктури.

Серед об’єктів, на яких побував заступник керівника області, – Люботинська міська лікарня. Ремонт у її приміщеннях розпочався ще в 2016 році. За цей час тут замінили вікна й двері, переоснастили систему теплопостачання, а саме: встановили два котли – газовий та на твердому паливі. Також капітально відремонтували кабінети, коридор та підлогу, виконали електромонтажні роботи. Гроші на проведення ремонтних робіт було виділено як з міського, так і з обласного бюджетів.

«Ремонтом у лікарні ми задоволені, адже з кожним роком ми все більше приводимо до ладу заклад. Ми дуже хочемо створити для наших жителів комфортні умови для обслуговування», - розповів Люботинський міський голова Леонід Лазуренко.

Зараз у закладі тривають ремонтні роботи в рентгенологічному кабінеті. Після завершення буде придбано сучасний рентген-апарат на три робочі місця, гроші на який вже закладено в міському бюджеті.

«Я побачив дійсно достойний лікувальний заклад. Він знаходиться біля Харкова й хороший ремонт та оснащення дозволить залучити молоді кадри до роботи в ньому. А сьогодні кадри вирішують все», - сказав Вадим Данієлян.

Також під час робочої поїздки заступник голови ХОДА відвідав Люботинський центр первинної медико-санітарної допомоги, що нещодавно перемістився до відремонтованої адміністративної будівлі Люботинської міської лікарні. Тепер усі лікарські послуги доступні на території одного закладу.