Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протидію торгівлі людьми обговорили на селекторній нараді

Протидію торгівлі людьми обговорили на селекторній нараді

Хід підготовки до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, що відзначається 30 липня, обговорили з усіма областями України під час міністерської наради.

Цьогоріч у кожному місті та районі України буде проведено інформаційну кампанію задля залучення більшої уваги як до проблеми торгівлі людьми, так і до осіб, що постраждали від неї.

Заступник міністра соціальної політики України Наталя Федорович наголосила, що про увагу, яку приділяють цьому питанню на Харківщині, свідчить кількість задокументованих статусів осіб, що постраждали від торгівлі людьми.

«За підсумками минулого року хочеться подякувати за роботу харківському Департаменту соціального захисту населення. Маємо надію, що цього року ви втримаєте показники», - сказала Наталя Федорович.

Після завершення селекторної наради директор Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації Юрій Шпарага ще раз відзначив важливість організації роботи з цього питання.

«Дуже важлива вчасна координація дій з представниками Національної поліції України в Харківській області. Адже лише разом ми зможемо не тільки виявляти осіб, які постраждали від торгівлі людьми, а й запобігати таким випадкам», - підкреслив очільник Департаменту соціального захисту населення.