Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У регіоні продовжують приводити до ладу дороги місцевого значення

У регіоні продовжують приводити до ладу дороги місцевого значення

Про це повідомив директор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко.

«У Харківській області продовжуються роботи з поточного та експлуатаційного утримання місцевих доріг. На даний час ведуться роботи у 8 районах області по об’єктах поточного ремонту. Весь тиждень були дощі. За таких погодних умов підрядники виконують роботи з підготовки основи покриття, фрезерування, заміни та встановлення дорожніх знаків та бар’єрного огородження. Роботи з поточного  ремонту ведуться за графіком, тендерні процедури оголошені. З 79 об’єктів на 67-ми уже визначений переможець», - розповів Ігор Турченко.

По об’єктах експлуатаційного утримання бригади працюють у кожному районі області.

«Зважаючи на погодні умови, біля шкіл, дитячих садків, амбулаторій виконуються роботи з нанесення дорожньої розмітки, коли це можливо, встановлення знаків та підготовки бар’єрного огородження», - повідомив Ігор Турченко.

Наразі роботи з поточного середнього ремонту ведуться на а/д «Нова Іванівка – Орілька» на Чернявщину (Лозівський район) – бригади займаються влаштуванням верхнього шару покриття.

Виконані роботи на 11 об’єктах поточного ремонту: а/д «Богодухів – Павлівка – Гути» Богодухівського району; а/д «Під’їзд до села Руська Лозова Дергачівського району»; а/д «Під’їзд до села Зелений Колодязь Чугуївського району»; а/д «Під’їзд до села Козачі Майдани Кегичівського району»; а/д «Борівське – Волоська Балаклія» Шевченківського району; а/д «Шевченкове – Мостове – Великі Хутори» Шевченківського району; а/д «Об’їзд смт Шевченкового» Шевченківського району; а/д «Кегичівка – Крутоярівка» Кегичівського району; а/д «Під’їзд до села Мала Рогань Харківського району»; а/д «Валки - Пархомівка» (Валківський район); а/д «Слабунівка – Теплянка – Крючки» (Балаклійський район).