Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорожники на 90% виконали ремонтні роботи на дорозі Харків - Вовчанськ

Дорожники на 90% виконали ремонтні роботи на дорозі Харків - Вовчанськ

Про хід ремонтних робіт під час брифінгу 20 липня повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець.

На ділянці автодороги Харків - Вовчанськ роботи добігають кінця. Проведено фрезерування понад 6 км наявного покриття. Укладено 6,1 км вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші в межах сіл Шестакове, Зарічне та Старому Салтові. Дорожники також облаштували покриття на 6 автобусних зупинках та укріпили 11 км узбіччя.

«Дуже активно ведуться роботи на автодорогах Харківської області. Ми зараз працюємо згідно з графіком, усі структурні підрозділи Служби автомобільних доріг знаходяться на місцях проведення робіт. Приймаємо виконані роботи. Тож всі свої зобов’язання ми виконаємо своєчасно», - сказав Євген Зражевець.

Ремонтні роботи також тривають на ділянках таких доріг: Київ - Харків - Довжанський, Чугуїв - Мілове, Харків - Зміїв - Балаклія - Горохуватка, Мерефа - Лозова - Павлоград, Старий Мерчик – Мурафа - Краснокутськ, Зачепилівка - Андріївка - Кегичівка, Мерефа - Зміїв, Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта. На одному з головних об’єктів дорожнього будівництва цього року – дорозі Харків - Охтирка – проводять роботи за технологією «холодний ресайклінг». Тут також триває реконструкція моста через річку Куп'єваха.

«Навіть дощова погода не може вибити нас з графіку. В останні три дні активно проводяться роботи в південній частині Харківської області, де дощ пускається лише надвечір. Ми дуже гарно налагодили роботу. Асфальтобетонний завод починає свою роботу о 3-й ранку, щоб дорожники о 6-й змогли розпочати вкладання дорожнього покриття», - розповів начальник САД.

Продовжуються й поточні ремонти. Усього за останній тиждень ліквідували 1,1 тис. кв. м ямковості. Для цього використали 140 тонн асфальтобетонної суміші, яку виготовлено на власних асфальтобетонних заводах ДП «Харківський облавтодор».

«Зараз ми намагаємося визначити найбільш актуальні пріоритети, де треба налагодити аварійне сполучення, та проводимо аварійні роботи. У першу чергу, це маршрути шкільних автобусів, адже 1 вересня - не за горами. Окреме питання – «центральні артерії», вже за традицією, до Дня незалежності України всі державні дороги будуть приведені до ладу» - запевнив Євген Зражевець.