Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протягом тижня на дорозі Харків - Охтирка завершать облаштування нового твердого покриття

Протягом тижня на дорозі Харків - Охтирка завершать облаштування нового твердого покриття

Після цього дорожники розпочнуть укладати верхній шар асфальтобетону та роботи з облаштування майданчиків, автопавільйонів, ліквідації порослі, формування узбіччя тощо.

Про це в ході брифінгу 27 червня розповів начальник Служби автомобільних доріг Харківської області Євген Зражевець.

Окрім дороги Харків - Охтирка, серед головних напрямків ремонтів залишається траса Київ - Харків - Довжанський. На ділянці від Чугуєва до кордону з Донецькою областю вже облаштовано майже 20 км нового покриття.

На трасі Чугуїв - Мілове на ділянці від автодороги Київ - Харків - Довжанський до села Леб'яже, від кордону Шевченківського/Куп’янського району до села Грушівка та від Грушівки в бік Куп’янська виконуються роботи з розпушування наявного покриття перед відновленням основи за технологією «холодний ресайклінг», виконано 13,2 км. Крім того, на 100-му км, у районі села Кислівка проводиться капітальний ремонт шляхопроводу.

«Нарешті ми взялися до робіт на дорозі Старий Мерчик - Мурафа - Краснокутськ, де дуже давно не проводилися ремонти. Вже виконано фрезерування наявного покриття на ділянці 1,7 км, укріплення основи дорожнього покриття - 1,7 км та влаштовано півкілометра покриття з двох шарів асфальтобетонної суміші. Роботи продовжуються», - розповів Євген Зражевець.