Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємці Харківщини можуть отримати безвідсоткові мікрокредити з обласного бюджету

Підприємці Харківщини можуть отримати безвідсоткові мікрокредити з обласного бюджету

Конкурс на отримання такої фінансової підтримки триватиме до 31 серпня.

«Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва спільно з Департаментом економіки і міжнародних відносин ХОДА до 31 серпня             2018 року продовжено конкурс на отримання безвідсоткового мікрокредиту за рахунок коштів обласного бюджету, - повідомили в Департаменті економіки і міжнародних відносин ХОДА. – Мікрокредити надаються на зворотній основі під бізнес-плани проектів серед суб’єктів малого та середнього підприємництва Харківської області в національній валюті України в розмірі від 50 до 75 тис. грн (строком до 1 року) та від 75 до 200 тис. грн (до 2 років)».

Мікрокредити надаються для виробництва, переробки та збуту виробленої продукції, придбання техніки, обладнання, впровадження інноваційних та енергозберігаючих технологій, будівництва та реконструкції виробничих приміщень, надання послуг, у тому числі у сфері сільського зеленого туризму.

З умовами проведення конкурсу можна ознайомитись тут.

Заявки на отримання мікрокредиту приймаються до 31 серпня 2018 року Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва за адресою: м. Харків,  пл. Свободи, 5, Держпром, 1 під'їзд, 5 поверх, к. 19-21.

Довідки за телефоном: (057) 757-42-32.