Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представників малого та середнього бізнесу та місцевих органів самоврядування запрошують на стажування в США

Представників малого та середнього бізнесу та місцевих органів самоврядування запрошують на стажування в США

Проект реалізується Радою голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською комерційною службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT, яку фінансує Міністерство торгівлі США.

Бізнес-стажування в США за напрямом «Регіональний економічний розвиток» проходитиме з 22 вересня по 13 жовтня 2018 року.

До участі у програмі запрошуються торгові асоціації, професійні асоціації, асоціації малого і середнього бізнесу, підприємці, представники регіональних і урядових організацій, сфокусованих на економічному розвитку регіону, представники вишів, які готують студентів до роботи на місцевому ринку праці, представники етнічних асоціацій, правозахисних організацій.

Вимоги до кандидатів - досвід керівної роботи у сфері малого та середнього бізнесу, посада зі значним рівнем відповідальності.

Знання англійської мови - необов’зкове.

Розгляд і відбір кандидатів буде проводити Міністерство торгівлі США. Остаточне рішення щодо складу учасників прийматиме програма SABIT у Вашингтоні.

Стажування фінансується Міністерством торгівлі США.

Документи на конкурс щодо участі в проекті приймаються до 29 червня:

1. Анкета з фотографією, заповнена російською і англійською мовами;

2. Копія першої сторінки закордонного паспорту;

3. Лист-рекомендація (російською та англійською мовами).

Усі документи необхідно надіслати на адресу Natalii.Shknyeyeva@trade.gov, бажано  одним файлом у форматі PDF.

Додаткові питання за тел.: (044) 521 52 22, (063) 298 82 67 (Наталія Шинкеєва, координатор програми SABIT при Посольстві США в Києві).